55 de de Cosânzene dar şi zece Feți Frumoși au participat la cea de-a III-a ediție, Ylianna Kosânzeana. Dacă la primele ediții au fost prezenți mai mulți tineri, de această dată, în sală au fost observate mai multe doamne. Seara a început cu un invitat special și anume un image maker, care a oferit câteva sfaturi utile în materie stil. Specialistul a vorbit despre cum să alegem corect rochia, în funcție de siluetă și a recomandat câteva ținute pentru seara de Revelion. După teorie și sfaturile stilistului a urmat prezentarea unei colecții de rochii vaporoase, create de doi designeri autohtoni, care au debutat în cadrul evenimentului. O colecție feminină de rochii de seară & cocktail în stil minimalist. Ylianna Danko nu a ezitat să recomande creațiile semnate „Le Parole”, iar publicul a apreciat noile modele ale designerilor.

Surpriza serii au fost cei șapte creatori handmade, care și-au expus lucrările în cadrul târgului de bijuterii și accesorii, organizat de gazdă. Invitații s-au arătat foarte încântați de această idee și s-au grăbit să cumpere cele mai originale și frumoase modele de bijuterii handmade. Oaspeții serii au avut mână liberă să aleagă de la papioane, pălării, cercei realizați din lut polimeric, până la coliere din paiete și genți croșetate propuse de Arina Iachina, Arteom Pugachenko, Natalia Hâznicenco, Nadia Șveț, Rodica Bolganschii, Marina Sochircă și Liudmila Apostol.

Invitatul special al serii a fost tânărul interpret Denis Latișev. Acompaniat de un pianist, cântărețul a încântat publicul cu piese interpretate live. Atmosfera relaxantă a fost încinsă de un master-class oferit de un hair-stylist, care a învățat doamnele cum să-și aranjeze părul rapid și, în același timp, să aibă un look cât mai feminin și original.

Ylianna Danko, după cum a promis, a prezentat câteva modele din colecția limitată, disponibilă într-un singur exemplar „Femininity in Vogue”.

Surprizele serii s-au încheiat cu un fourchette delicios cu prăjituri și un brad de fructe, toate pregătite de un bucătar iscusit. Desigur, nu a lipsit tombola de premii și o mulțime de cadouri oferite de parteneri și designeri. 

Ylianna Kosânzeana promite să ne surprindă în scurt timp cu noi invitați, noi teme și o nouă ediție organizată în special pentru pasionații de modă. Curioși?!

 

Distribuie articolul: