Lupo – cockerul negru al Familiei Regale din Londra a devenit eroul unei cărți cu povești pentru copii! Despre ce carte este vorba, dar și despre cine este autoarea cărții, aflați în continuare.

Câinele Familiei Regale a devenit sursa principală de insprație pentru lucrările din seria ”The adventures of a royal dog”, care vor cunoaște lumina tiparului în septembrie, datorită scriitoarei Aby King.

Ilustrat de graficianul Sam Usher, Lupo apare ca și un câine foarte simpatic și ascultător, pe paginile cărților de povești.

Povestea câinelui ”regal” a devenit un subiect tabu, în Anglia, după ce, în 2011 Lupo a fost găsit la o gunoiște și apoi adus la Palatul Kensington.

După apariția acestui nou membru, în Familia Regală, purtătorul de cuvânt al lui Kate și William a refuzat să confirme chiar și existența animalului la Palat.

Potrivit portalului britanic dailymail.co.uk, în turneul de trei săptămâni, efectuat recent în Australia și Noua Zeelandă, Kate mărturisea cu tristețe: ”Toată lumea îi oferă cadouri lui George, dar nimeni nu știe cât de mult îmi lipsește câinele meu, Lupo.”

În prima carte, din ediția ”The adventures of a royal dog”, Lupo apare ca și ”infractorul” care a atacat o lebădă și care încearcă să se dezvinovățească în fel și chip.

William, Kate, George și Regina vor apărea frecvent în compania lui Lupo, pe paginile acestei cărți cu povești, însă accentul va cădea anume pe câinele de companie al lui Kate – personajul principal din carte, de altfel.

În opinia autoarei, cititorii nu vor trebui să facă o paralelă dintre câinele din carte și viața Familiei Regale, pentru că în lucrare se ilustrează strict imaginația autoarei despre cum e să fii ”câine regal”.

Foto: www.twirlit.com, www.toledoblade.com, royaldish.com,dailymail.co.uk.