Odată cu taina cununiei, primim în dar la nuntă și o nouă pereche de părinți – părinții spirituali – nașii. Tradiția spune că tineri căsătoriți trebuie să le facă nașilor un cadou, drept mulțumire pentru angajamentul pe care aceștia și-l iau. Probabil nu există cuplu în pragul pregătirilor de nuntă care să nu-și fi pus întrebarea: “Ce cadou le putem face nașilor?!” Iată câteva idei care să te ajute în găsirea cadoului perfect pentru nașii tăi.

Obiecte de bucătărie
Un set de pahare deosebit ar fi potrivit, electrocasnice mici (robot de bucătărie, mașină de pâine, espressor de cafea, cuptor cu microunde), un set de masă potrivit bucătăriei lor, un set de oale de care știți că ar avea nevoie (mai ales dacă le face plăcere să gătească împreună), un set de argintărie sau chiar un set de picnic. Cel mai important este să aflați ce ar avea nevoie și ce le-ar folosi cu adevărat.

Lenjerie de pat deosebită
Alege legerie dintr-un material calitativ, care să se potrivească dormitorului lor. Găsești o gamă variată de modele, materiale și culori. Poți să alegi un motiv romantic sau unul vesel, care știi că li se potrivește lor că și cuplu și ar folosi-o cu plăcere. Este important să aflați dacă nu mai au ceva asemănător pentru a fi siguri că se vor bucură de cadoul primit.

Icoana cu sfântul ocrotitor
Trebuie să găsiți una deosebită, poate argintată, care să le poarte noroc și pe care ei să o îndrăgească. Acesta este un cadou care nu se potrivește oricărui cuplu, așa că va sfătuim să-l cumpărați doar dacă știți sigur că nașii voștri sunt evlavioși sau ar aprecia un astfel de cadou.

Coșuri cu daruri sau bijuterii
Se poartă în ultima vreme coșurile cadou care conțin un vin bun, o prăjitură. Este potrivit și pentru a fi dăruit nașilor și puteți adaugă lângă bunătățile din el și mici atenții care să încânte, cum ar fi o bijuterie pentru nașă, o pereche de butoni pentru nașul, sau orice altceva credeți voi că este potrivit.

Seturi de baie
Dacă vreți să le luați un cadou doar pentru ei doi puteți opta și pentru un set deosebit de baie, cu halate, prosoape și diverse accesorii. Se găsesc în multe variante și culori și este un cadou foarte practic. Trebuie doar să fiți atenți să fie de foarte bună calitate și în culorile preferate de ei.

Personalizați-vă darul
Dacă vreți să le oferiți nașilor voștri un cadou ieșit din comun puteți opta și pentru cadouri personalizate, cum ar fi de exemplu o ședința la SPA pentru nașă și un vin de colecție pentru nașul. Cu siguranță amândoi vor fi încântați și veți reuși să aduceți zâmbetul pe buzele lor. Puteți, de asemenea, personaliza diferite obiecte, cu o fotografie a lor, numele sau ceva ce ei îndrăgesc.


Nu uitați de copii

În cazul în care nașii au copii, nu uitați de ei. Este necesar să le faceți și lor un cadou ce poate constă într-o jucărie, o hăinuță; în funcție de vârsta copilului vă puteți inspiră din viață lui de zi cu zi pentru a-i oferi un cadou care să-i facă plăcere și de care să se bucure.

Indiferent de ce alegeți pentru nași este important să aveți o legătură specială cu ei, să devină parte din familia voastră mărită și să țineți minte că îi aveți pentru întreagă viață. Comunicați cu ei, întâlniți-va și mențineți relația cât mai vie și caldă. Sunt un dar de neprețuit de la viață.

Sursa: Karena.ro 

 

Distribuie articolul: