Denis Roșca, autor „Cartea de Aur a Basarabiei și a Republicii Moldova”, a făcut o dezvăluire curioasă pe pagina sa de facebook. Se pare că prin venele superbei Lisa Bonet, soția lui Jason Momoa, și desigur a fiicei sale, Zoe Kravitz, curge sânge de moldoveancă.

Denis Roșca a dezvăluit în cea mai recentă postare de pe rețelele sociale că Zoe Kravitz, actrița care a fost aprobată pentru rolul de Catwoman, are origini basarabene. Mai exact, străbunica acesteia a fost o evreică din Moldova, iar bunica ei, care era profesoară de muzică s-a căsătorit cu un cântăreț de operă afro-american.

„Viitoarea Catwoman este Zoe Kravitz. Străbunica ei maternă este din Basarabia (Republica Moldova). Va apărea în producția Batman din anul 2021”, explică Denis Roșca. În comentarii acesta a adăugat: „starurile au și buna tradinție de a-și arăta arbeorele genealogic”.

Deși ea și mama ei sunt mulatre, dacă privim mai atent imaginile, descoperim trăsături comune cu femeile de la noi? Zicem că da!

Foto: realtimesmedia.com

Denis Roșca intenționează să lanseze o enciclopedie care va dezvălui identitatea femeilor de succes cu origini basarabene. Abia așteptăm să descoperim cine sunt cele „800 de femei din Republica Moldova, care ne inspiră”!

Foto: Facebook.com/DenisRosca