Dresorul de câini, Bruno Icobeţ, a fost cel care a obţinut premiul de 120.000 euro, după ce publicul a decis că el merită acest trofeu. Locul secund i-a revenit lui Vlad Grigorescu, în timp ce poziţia a treia a fost acordată lui Eduard Andrei Sandu. Încă din preselecţii, Bruno şi patrupedele sale au făcut adevărate show-uri, cucerind astfel inima publicului român. Finalul reprezentaţiei a fost animat de aplauzele furtunoase ale publicului, iar cei trei juraţi s-au ridicat în picioare. Tot ei au avut doar cuvinte de laudă în adresa participantului şi a celor trei câini ai săi. 

„Eu sunt emoţionat. Este momentul meu preferat” a spus cel mai sever jurat, Mihai Petre. Şi reacţia lui Andi Moisescu a fost pe măsura evoluţiei dresorului şi a câinilor acestuia: „O demonstrație excepțională. Se vede că iubeşte câinii şi câinii îl iubesc pe el” a spus juratul. Andra a spus că este pentru prima dată când vede un moment atât de sensibil şi l-a felicitat pe învingător pentru performanţa obţinută.

Bruno Icobeţ a devenit posesorul premiului de 120.000 euro, fiind desemnat învingătorul celui de-al treilea sezon, „Românii au talent”.

Sursa text şi foto: www.protv.ro 

Distribuie articolul: