Cu fiecare vară, razele soarelui devin tot mai arzătoare, iar tenul nostru – mai sensibil și ușor iritabil la bronzare. Arsurile, bronzul neregulat și îmbătrânirea pielii sunt doar primele consecințe, directe și imediate, la care poate duce expunerea îndelungată la soare. Nici solarul nu mai reprezintă o alternativă. Este cancerigen și aduce o multitudine de factori nocivi pielii noastre. Ce-i de făcut dacă ne dorim totuși un ten bronzat, hidratat și proaspăt, pe timp de vară sau ocazional, la evenimente?

Autobronzantele – o alternativă sănătoasă 

Îți economisesc o groază de timp, te scutesc de efectele razelor UV și sunt pentru buzunarul oricui! Autobronzantele sunt alternativa rapidă și eficientă atunci când vrem să arătăm ca după un bronz de calitate pe o plajă exotică. Mai mult, gama de produse autobronzante pentru față și corp de la James Read conține o selecție specială de ingrediente naturale, benefice tenului nostru așa ca apa purificată, apa de trandafir, retinol sau acid hialuronic. Cel mai apreciat aspect, de la toți utilizatorii produselor James Read, este posibilitatea de a regla singur gradul de bronzare pe care îl dorești sau nuanța de bronz potrivită pielii tale. Te vei îndrăgosti imediat de bronzul tău uniform, care ține și până la o săptămână.

Beneficiile autobronzantelor

Pe lângă faptul că oferă un bronz frumos și discret, autobronzantele hidratează pielea, grație ingredientelor benefice pe care le conțin, și o protejează împotrivă radicalilor liberi. Practic, produsele autobronzante James Read nu au niciun efect nociv asupra pielii, în comparație cu razele soarelui, care accelerează procesul îmbătrânirii premature sau solarul care poate duce pe termen lung la cancer de piele. Efectele benefice nu se opresc aici, autobronzantele fiind gândite ca produse cosmetice complexe, cu extracte naturale de plante și minerale (care hrănesc pielea) sau vitaminele B, C și E. Acestea au la bază tehnologia patentată Tantone, care îi oferă pielii o nuanța naturală (nu portocalie!) și graduată după preferință.

Victoria Gorbenco, medic dermatolog:Pot afirma cu certitudine că un bronz sănătos în urma expunerii la soare nu există. Dorința de a avea o piele bronzată a dus la creșterea timpului petrecut la soare în rândul tinerilor, ceea ce e în strânsă legătură cu creșterea numărului de tumori maligne la nivelul pielii. O alternativă eficientă pentru doritorii de a avea o piele cu aspect bronzat sunt autobronzantele, care nu stimulează sinteza de melanină, dar duc la întunecarea pielii printr-o reacție de oxidare la suprafață, fiind o metodă sigură și inofensivă. Produsele James Read sunt favoritele la acest capitol, personal utilizându-le de aproximativ 2 ani, știu că obțin un bronz estetic, fără daunele produse de razele UV”.

Marca James Read, în topurile revistelor de Fashion

James Read a cucerit deja prin produsele sale autobronzante, recomandate chiar și pentru tenul tânăr. De-a lungul anilor, brandul a devenit un expert în bronzare foarte căutat. Marca James Read este folosită pe larg în culise la prezentările de modă ale lui Tom Ford, Burberry sau Sophia Webster, precum și la filmări sau ședințe foto cu Naomi Campbell și Rosie Huntington-Whiteley. James Read este unul dintre pionierii domeniului, produsele sale inovatoare fac furori în întreaga lume și sunt preferatele vedetelor.

Produsele James Read sunt top Bestseller pe linia de autobronzante ale marilor magazine online de beauty. Topurile, dar și copertele marilor reviste de frumusețe îl au pe creatorul autobronzantelor drept un reper în domeniu. Vorbim despre ELLE, VOGUE, InSTYLE sau Diva BEAUTY. Printre cele mai vândute produse de brand sunt Glow20 Body Mousse – un mousse cu efect rapid și natural, Coconut water Tan Mist body – spray hidratant pe bază de apă și lapte de cocos, Sleep Mask Tan Body – cremă de noapte, H2O Tan Mist face sau H2O Tan Drops face – autobronzante pentru față pe bază de apă purificată.

Picătura ta de vară

Spray autobronzant, picături autobronzante pentru față, cremă de corp sau mască de față sunt doar câteva dintre produsele James Read pentru care poți opta chiar dacă nu ești un împătimit al bronzului. Combinate cu produse de protecție solară, care vor constitui baza acțiunii tale pe ten, autobronzantele îți pot oferi efectul de bronz gradual pe care ți-l dorești, dar și de lungă durată. Descoperă autobronzantele care te vor face să te îndrăgostești de pielea ta. Caută în shopurile specializate și la dealeri marca James Read –autobronzantele preferate de vedete!

Aici puteți vedea și fotografii cu înainte și după folosirea autobronzantelor: