A trecut timpul când bronzul artificial, elaborat în saloane, era calificat de către medici drept dăunător pielii. Văzând noua generaţie de solarii, ei îşi schimbă părerea: ultravioletele sunt benefice din punct de vedere estetic, dar şi pentru sănătate, atunci când nu sunt în exces, şi mai ales acum, când au în spate o echipă de profesionişti. Studioul de bronzare Alpha Sun este unic în felul său în Republica Moldova. Dispune de o diversitate mare de solarii profesioniste: verticale, orizontale, pentru piele sensibilă şi ten rezistent la razele UV. Noutatea sezonului este solariul ce are lămpi cu colagen şi sunt de culoarea roşie. Avantajele acestui solar le puteţi afla de la specialiştii salonului pe site-ul Alpha Sun.

Bronzatul aici ajută la întărirea oaselor şi a muşchilor, favorizând formarea vitaminei D, îmbunătăţeşte respiraţia, metabolismul, reduce durerile reumatice. Razele UV menţin elasticitatea pielii şi vindecă afecţiunile dermatologice, cum ar fi acneea. De regulă, solariul este conceput să nu emită raze UV de tip C, dăunătoare pielii şi de care nu ne putem feri când facem plajă.

Toată inteligenţa noastra e acum în serviciul Dumneavoastră. Alpha Sun corespunde tuturor cerinţelor moderne şi este dotat cu ultimele realizări în domeniul medicinei curative.
Comoditatea amplasării, interiorul care creează condiţiile pentru relaxare şi odihnă, personalul de o înaltă calificare vor face prezenţa Dumneavoastră în acest salon plăcută şi utilă.
Un motiv în plus pentru a s veni la Alpha Sun: aici găseşti produse cosmetice de înaltă calitate, germane (Tannymaxx) şi americane (Emerald Bay), care te vor proteja şi, în acelaşi timp, îţi vor face pielea ca mătasea.

PentruEA și Alpha Sun vă invită să participați la Concurs unde puteți câștiga sesiuni de bronzare la solariu. Vezi care sunt condițiile de participare la consurs.

Distribuie articolul: