Greu e să pătrunzi pe piața modei de afară, dar și când ai făcut un pas, vedetele încep să te caute. Un astfel de designer de succes este Maria Lucia Hohan, iar pe urmele sale calcă acum și un alt brand românesc. Britney Spears face ce face și mai încearcă și ea marea cu degetul, iar, după ce a William i-a demonstrat cu “Scream and Shout” că încă mai poate să aibă succes în topuri, a lansat o nouă piesă.

Titlul e șocant “Work Bitch”, ca să atragă public nou, iar piesa merge pe aceeași rețetă, ce pare că a devenit sigură.

Britney e îmbrăcată sau, de fapt, mai mult dezbracată în videoclipul piesei, dar românii pot să aiba un motiv de sărbătoare și de mândrie.

 

 

 Unul dintre corsetele pe care le poartă blonda este made in România, mai precis vine de la Murmur, un brand românesc. Prețul nu e unul de ici, de colo, un astfel de produs costa nu mai puțin de 450 de euro.

Andreea Badala a studiat designul în străinătate, a avut stagii la Alexander McQueen și acum creează haine foarte feminine, cu accente erotice. 

Britney nu este singurul star care a îmbrăcat ținutele Murmur. Și Inna sau Antonia au apelat la ele pentru o imagine sexy.

Distribuie articolul: