Recent, viața interpretei Britney Spears a suferit mari schimbări. Și nu este vorba doar de noua ei tunsoare. Britney și-a părăsit prietenul-„trădător”, care a rănit-o profund, dar nu a suferit prea mult, ci s-a pus pe muncă, ceea ce în opinia sa, este cel mai bun remediu pentru „rănile” emoționale.

Starul american de muzică pop s-a dovedit a fi o adevărată „muncitoare”. S-a folosit de vacanța sa de două săptămâni pe care a avut-o cu ocazia emisiunii sale „Piece of me” și s-a relaxat departe de ochii lumii. Apoi a mers într-un turneu prin Europa, care a avut ca scop, promovarea colecției sale de lenjerie, de care este foarte mândră.

 

Tabloidele internaționale au menționat că oriunde nu ar fi apărut, în Danemarca, Marea Britanie, Norvegia, Germania și Polonia, în toate aceste locații, fără excepții, Britney Spears arăta extraordinar. Mai exact, despărțirea de avocatul David Lucado i-a prins bine și acum „înflorește” în fiecare zi.

În timpul prezentării colecției la Oberhausen, un jurnalist a întrebat-o dacă regretă vreun moment din trecutul său, ea nu a ezitat și a răspuns: „Acum mă simt bine, în ciuda faptului că am avut o schimbare mai puțin plăcută din viața mea. Am aproape 33 de ani și am doi fii minunați. Acum sunt mai precaută în acțiunile și deciziile lor. Comparativ cu ceea ce am fost înainte, eu sunt mult mai „coaptă” acum.”

 

Britney a fost căsătorită de două ori, prima dată cu un coleg de-al său – Jason Alexander și a doua oară cu dansatorul – Kevin Federline, iar ambele căsnicii nu i-au adus fericire interpretei. Chiar și prima sa relație publică cu fostul membru al trupei N Sync – Justin Timberlake, care a durat patru ani, s-a încheiat cu un eșec total. De fapt, Britney avea partea sa de vină, îl înșelase cu coregraful Wade Robson. Justin Timberlake și-a luat revanșa în felul său – a scris despre relația „eșuată” o piesă – „Cry Me a River”, care a devenit un hit în întreaga lume.

 

Prima căsnicie a interpretei a durat doar 56 de ore. Diva a decis să se căsătorească cu Alexander doar de „dragul măritatului” – „Am vrut să văd cum este de fapt să fii măritată”, această replică a dat-o presei, care s-a interesat despre durata mariajului ei. 

 

În 2008 Spears a fost spitalizată într-o clinică de psihiatrie. La cei 27 de ani ai săi, interpretei i s-a dat verdictul de incapacitate mintală (temporară), iar instanța din Los Angeles l-a numit în calitate de tutore pe tatăl acesteia – James Spears. El a avut grijă nu doar de nepoții săi, dar și de partea financiară a divei, de care nu era în stare să țină cont de una singură.

 

Cu ajutorul tatălui său, Britney a ieșit din „prăpastia” în care se prăbușise – începuse să scrie noi piese, să filmeze noi videoclipuri, dar și să vândă păpuși care aveau chipul interpretei. A scris și câteva cărți și a lansat o colecție de parfumuri împreună cu Elizabeth Arden, iar în prezent are 11 aromate de parfum.

 

La sfârșitul anului 2011, Spears s-a logodit cu managerul său – Jason Trawick, acesta a cerut-o în căsătorie chiar de ziua lui de naștere. Planificau o nuntă mare și frumoasă, dar din păcate, doar cu o lună înainte de celebrarea acestui eveniment, cuplul a decis să se despartă.

 

În ciuda faptului că Britney Spears încă este la fel de populară, ca acum 16 ani, cântăreața nu are de gând să rămână mult timp „interpretă”, ea speră să-și găsească soțul, dar și partenerul perfect atât pentru ea, cât și pentru copii săi și să-și vadă de viața sa personală. „Eu nu intenționeaz să rămân mult timp pe scenă. Îmi acord încă 10 ani. Până atunci, nu planific să nasc alți copii și să mă căsătoresc. Deja am obosit de parteneri nepotriviți. La urma urmei, absolut totul în viața noastră se întâmplă dintr-un motiv sau altul. Dar eu cred că tot ceea ce se face – se face spre bine. Și să fie clar, eu nu regret nimic,” a declarat interpreta.

Sursa/foto: viva.ua

Foto: hihimag.comdailymail.co.ukeonline.com