Tandemul Brio Sonores și Nicoleta Nucă, ce poate fi mai exaltat? Șapte voci care vrăjesc și timbrul altist al Nicoletei au dat o viața nouă piesei „Vivo per lei". Artiștii au cântat împreună în cadrul Balului de primăvară, organizat de revista Aquarelle, iar după evoluţie Brio Sonores au declarat pentru Revista noatră cum a fost prestaţia împreună cu Nicoleta Nucă. 

Fiecare membru din trupă are un timbru special, iar atunci când se contopesc într-o lucrare, linia melodică capătă o varietate unică, mai ales că interpretarea celebrei piese italiene a fost în colaborare cu Nicoleta Nucă, cea care a făcut pielea găină fiecărui ascultător de la concursul X Factor România.

A fost o colaborare foarte interesantă și plăcută! Noi ne cunoaștem demult cu Nicoleta.  Am avut  împreună experienţe frumoase la Românii au Talent și X Factor, unde ne-am susținut reciproc și iată am realizat și o colaborare foarte frumosă.  Nicoleta are o voce senzuală, formidabilă și fără să stăm pe gânduri o poziționăm alături de cele mai bune voci feminine ale lumii, da, ale lumii“, au declarat pentru Revista noastră băieții de la Brio Sonores.

„Plus la toate, Nicoleta este o fire foarte bravo, cu picioarele pe pământ, lucru care este prețuit în zilele noastre! A fost destul de intrigant să cântam o piesă italiană cu o orchestrație nouă și care a sunat perfect condimentată cu puţin rock de Calancea Band” au mai adăugat artiştii.

Echipa PentruEa.md se bucură pentru o asemenea colaborare frumoasă şi speră că vom mai vedea prestaţii la fel de frumoase de-ale artiştilor.

Viva Italia !!!

Posted by Ирина Стахеева on 16 Aprilie 2015