Orașul rus Sochi a găzduit, ieri seară, ceremonia de închidere a concursului internațional de muzică „Novaya Volna 2016”. Seara a fost cât se poate de emoționantă pentru participanți, pentru că ieri s-au anunțat numele învingătorilor. Deși emoționați, băieții din Brio Sonores au prezentat pe scena concursului prima lor piesă de autor.

 

o

Vocaliștii din Brio Sonores au fost desemnați să ne reprezinte în acest an țara la concursul internațional Novaya Volna 2016 (New Wave). În cele câteva seri de concurs, tinerii, au reușit să cunoască îndeaproape mai  mulți artiști ruși și chiar să se apropie de ei. Filipp Kirkorov le-a mărturisit că sunt favoriții lui, fapt care le-a dat aripi și le-a trezit sentimentul de mândrie.

Trupa Brio Sonores a avut o evoluție de excepție la „New Wave 2016”. Ce punctaj preliminar a obținut

14192160_1206183612736324_2499272639048050102_n

În contextul încheierii concursului, trupa Brio Sonores a lansat aseară prima sa piesă de autor. Piesa conține versuri în limba engleză și italiană, e intitulată „Your Wings” și semnată de către Marian Ungur și Irina Maciunscaia.

Brio Sonores a marcat încă o evoluție splendidă la Novaya Volna (Video)

„După cum am promis, iată și prima noastră piesă de autor! Am lucrat cu multă dragoste la ea! Sperăm să vă placă! Mulțumim tuturor celor care s-au implicat ca această să „vadă lumina zilei” și anume pe scena de la #NewWave2016.Textul este semnat de Ira Maciunscaia, muzica este scrisă de Marian Ungur, iar aranjamentul vocal a fost realizat de către Alexandru Nepotu.

E destul de dificil ca să îți găsești dragostea adevărată. Și totuși, când se întâmplă acest fapt, orice distanță pare un strop de apă într-un ocean, pentru că anume iubirea îți dă aripile cu care poți cuceri cele mai înalte culmi și te fac mai aproape de visele tale. Iubiți-vă, dragii noștri! Dragostea va salva lumea!”, spun membrii trupei. 

Deși victoria din concurs le-a revenit reprezentanților din Croația și Italia, talentații basarabeni au câștigat premiul pentru „Cel mai bun artist” după un concurs paralel, organizat de portalul rus Woman.ru.

Felicitări, băieți! Ați fost la înălțime!

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: