Au ridicat publicul de la “Românii au Talent” în picioare, au produs un val imens de simpatie și au emoționat-o pe Andra până să-și facă cruce atunci când i-a ascultat. Brio Sonores ne-a povestit de ce au ales să-i dea trandafiri Andrei, cum s-au simțit atunci când vedeta i-a pupat pe toți și ce i-au pregătit soliștii pentru semifinala concursului.

Brio Sonores a primit cea mai mare apreciere pe care a luat-o vreodată un colectiv basarabean la acest concurs – tichetul care-i accede direct în semifinalele marelui show. “Românii au Talent” a fost puntea lor de acces pe piața din România, iar experiența unică pe care au căpătat-o acolo nu o vor uita niciodată. Băieții din Brio Sonores au recunoscut în exclusivitate pentru revista PentruEA.md cum a fost să-i de-a Andrei trandafiri și cum s-au simțit, pupați de vedetă.

 

“A fost ceva deosebit, și pentru că Andra era unica femeie din juriu – am decis să-i oferim toate florile ei”, ne povestește Constatin Paladi, unul dintre membrii ansamblului.

“Ne-a bucurat foarte mult, a dat dovadă că a rămas destul de impresionată, nu ne rămâne decât să ne bucurăm”, a declarat Ion Tucan, un alt membru Brio Sonores.

“Pentru orice bărbat, comunicarea cu așa o femeie este o senzație tare. Noi ne bucurăm că am adus o plăcere unei asemenea artiste”, ne-a spus Alexei Digori, solist Brio Sonores.

“Ne pregătim să mergem la București să o mai pupăm o dată pe Andra”, a concluzionat Valeriu Moruz.

Amintim că Revista PentruEA.md a lansat campania “Brio Sonores câștigă Românii au Talent” – un proiect care vine să-i susțină pe băieți în competiția de la București și să ne facă pe toți mai mândri pentru talentele neamului nostru.

Distribuie articolul: