Brio Sonores este în febra pregătirilor pentru semifinala „Românii au talent”, etapă decisivă pentru viitorul lor la show-ul de talente. Participarea lor la eveniment a produs un val imens de simpatie și admirație. Au crescut LIKE-urile și românii de pretutindeni îi încurajează pentru a reuși cu succes și mai departe. Iată mesajul de mulțumire al băieților pentru toată susținerea acordată de public. 

Își dreg vocile, le împart pe categorii, aleg repertoriul, înregistrează, repetă, deci sunt puși pe muncă de dimineață și până seara. Băieții din Brio Sonores le spun un mare mulțumesc tuturor admiratorilor pentru toate cuvintele de laudă și susținere și promit să nu-i dezamăgească!

Le-au dat curaj, i-au umplut de energie și de emoții și i-au încurajat să facă artă și mai departe la cele mai înalte cote. Brio Sonores a promis oficial că vor depune tot efortul pentru ca să nu-i dezamăgească pe toți cei care i-au susținut și că-i vor face mândri încă o dată de faptul că sunt români!

Amintim că PentruEA a lansat campania “Brio Sonores câștigă Românii au Talent” în susținerea moldovenilor cu cele mai frumoase voci la sow-ul concursul „Românii au Talent”.

Distribuie articolul: