Cei șapte flăcăi talentați din Brio Sonores au ajuns de câteva zile la Londra, unde au programate două concerte. În seara zilei de 21 mai, formația a participat la un bal de caritate - „Hospices Of Hope”, cu strângere de fonduri pentru organizații din întreaga lume. Astăzi, 22 mai, londonezii, dar și moldovenii stabiliți în capitala Marii Britanii vor avea ocazia în premieră să îi admire live pe Brio Sonores într-un concert pe malul Tamisei.

Cei șapte flăcăi talentați din Brio Sonores au ajuns de câteva zile la Londra, unde au programate două concerte. În seara zilei de 21 mai, formația va participa la un bal de caritate – „Hospices Of Hope”, cu strângere de fonduri pentru organizații din întreaga lume. Astăzi, 22 mai, londonezii, dar și moldoveni stabiliți în capitala Marii Britanii vor avea ocazia în premieră să îi admire live pe Brio Sonores într-un concert pe malul Tamisei.

Brio Sonores

 

„Vom avea un concert în premieră Londra. Aseară am avut deosebita onoare să contribuim la colectarea de fonduri pentru „House Of Hope” și filialele „Casa speranței” din întreaga lume. Ne bucurăm ca la concertele noastre de aici toate bilete au fost cumparate. Astăzi suntem invitați și la Ambasada Moldovei din Londra”, ne-a declarat unul dintre membrii formației.

20150520_121054 20150520_122223

 

Băieții nu au profitat de zilele fără ploi din Londra și au vizitat o mulțime de obiective turistice din oraș. Cele mai frumoase vederi le-au împărțit cu cititoarele EA.md. Brio Sonores a ajuns în cele câteva zile și la Palatul Buckingham Place, Big Ben, Catedrala Sf. Pavel, Stadionul Chelsea Londra, Tawer of London sau London Eye.

Brio SonoresFoto: Arhivă personală

Distribuie articolul: