Formația de băieți care a încântat juriul și publicul de la Românii au Talent va cânta la final de săptămână pentru toți ciitorii miri și mirese din Moldova. Brio Sonores va susține un recital la inaugurarea celei mai mari expoziții de nuntă din țară – Celebration 2014, organizată anual la MoldExpo.

“Dragi prieteni, pe data de 27 și 29 martie, ora 14:00, Brio Sonores vor concerta în cadrul marelui eveniment “Celebration 2014”, în incinta MoldExpo, unde se va desfășura o expoziție grandioasă pentru toți cei interesați de organizarea unei nunți și nu doar! Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături! P.S. Vom cânta și “O sole mio””, au scris băieții pe pagina lor oficială.

 

Contactați de PentruEA.md, membrii formației ne-au mai dezvăluit și alte titluri din repertoriul pregătit pentru eveniment: ‘Time to say goodbye’, sau ‚Nella fantasia’.

Vă amintim că PentruEA.md a lansat recent campania “Brio Sonores câștigă Românii au Talent” în susținerea moldovenilor cu cele mai frumoase voci. Vă îndemnăm să fiți alături Brio Sonores cu un LIKE la pagina de Campanie pentru ca obiectivul nostru să fie realizat și să ne putem mândri de conaționalii noștri!

Video: Revista Mireasa

Distribuie articolul: