Cei opt vocaliști din formația „Brio Sonores” au ajuns astăzi, în jurul orei 10:00, acasă. Băieții au fost întâmpinați ca niște adevărați campioni, cu trandafiri și aplauze de cei mai apropiați ai lor și felicitați pentru succes. Câștigătorii „Românii au Talent” au împărtățit emoțiile extraordinare pe care le-au trăit aseară și ne-au spus ce vor face cu cei 120 de mii de euro câștigați în concurs.

„Avem emoții fantastice, de nedescris cred, iar rudele ni le-au triplat. Pentru noi ziua încă nu s-a schimbat pentru că nu am dormit nimic. Dar emoțiile pe care le-am trăit în scenă au fost extraordinare”, ne-a declarat Mihai Gandraman și Valeriu Moruz. În partitura pe care au făcut-o pentru finală, băieții declară că s-au gândit în primul rând la suflet. „Am ales chiar joi seara final piesele pentru colajul din concurs, avem dubii cum va ieși”, ne-a spus Veaceslav, unul dintre băieții din Brio Sonores.

Băieții au glumit chiar că Andra ar fi fost cea care le-a adus trandafirii la aeroport, însă artista a plecat repede, că are concert deseară. Băieții au fost, în realitate, întâmpinați de rude, soții, iubite și copii, cei mai dragi oameni care au venit cu flori, aplauze și laude pentru cei mai talentați dintre români.

Brio Sonores la Aeroport

Întrebați ce vor face cu cei 120 de mii de euro, premiul din concurs, băieții ne-au spus că nu și-au pus scopul să câștige pentru bani și că-l vor investi în creșterea și dezvoltarea trupei. „Vom investi în Brio Sonores, în studiou, înregistrări, albume și alte detalii ce țin de creșterea noastră. Avem oferte multe și din România, la care ne vom gândi foarte serios, pentru că sunt la fel de serioase. Planurile sunt mari, deja ne rugăm să ne reușească”, ne-au mai declarat campionii.