Un cadou mai potrivit de la cei cinci haiduci care cuceresc inimile prin cântec nici că se putea. De Ziua Internațională a Femeilor, Brio Sonores a decis că ele sunt cele care merită totul - femeile! Cu ocazia aceasta au mărit beat-urile, au adăugat ritm și au încercat o frumoasă melodie în limba rusă - „Околдованный”.

„SCUMPELOR ❤️
Nu avem cuvinte să vă spunem cât de mult vă iubim, prețuim și admirăm, așa că am decis să vă cântăm 🙂 Un cadou pe care îl lansăm acum, și doar pentru VOI!!! #BrioSonores #lansare #8Martie #PentrucavaIubim”, au notat băieții pe pagina lor oficială de Facebook.

Melodia este compusă de Marian Ungur, iar textul îi aparține lui Vitalie Maciunschii. Este o lucrare pe care băieții o așteptau de multă vreme, însă anume frumoasa ocazie a sărbătorii Femeilor, la început de primăvară a și marcat lansarea melodiei.

„Околдованный” a apărut la solicitarea publicului din spațiul CSI. „Am decis să o lansăm pe 8 martie pentru că noi credem că nu există o felicitare mai frumoasă pentru toate femeile decât cea cântată”, ne-au declarat membrii trupei.

brio sonores