Dacă ați aflat deja secretele esențiale despre forma feţei, de această dată vă punem la curent cu toată informaţia necesară pentru a vă alege cu bretonul cel mai potrivit. Un breton ales ins

Așadar, fetelor, mergeți cu îndrăzneală la coafor și cereți-i să vă taie un breton. Ce fel? Rămâne doar să faceți alegerea potrivită.

Dacă ai faţa ovală, poţi exerimenta în voie. De la un breton drept, tăiat până la nivelul sprâncenelor, la cel scurt sau asimetric şi franjurat — orice se potriveşte norocoasei posesoare a feţei de formă ovală.

Pentru a crea un efect de faţă alungită, persoanele cu faţă rotundă pot opta fie pentru un breton lung şi asimetric, drept şi pieptănat într-o parte, fie pentru unul drept şi cu volum. Totuși, este de evitat bretonul drept şi cel lat, deoarece rotunjesc şi mai mult faţa.

în general, bretonul nu este recomandat persoanelor cu faţa pătrată. Unica soluție, dacă ai o astfel de formă a feţei, este să tunzi bretonul astfel încât să-i dai un plus de lungime. Un breton lung, filat asimetric, poate fi o alegere inspirată. Astfel, trăsăturile unghiulare vor fi uşor îndulcite şi feminizate.

Feţei alungite i se potriveşte un breton care să reducă din înălţimea feţei şi să dea lăţime figurii. Pentru a avantaja o astfel de faţă, se recomandă un breton lung, paralel cu sprâncenele.

Dacă ai faţa în formă de diamant, atunci eşti făcută pentru breton. Eşti liberă să optezi pentru orice tip de breton, începând de la drept şi lung, până la foarte scurt şi filat. Orice tip te poate avantaja, iar posibilităţile de schimbare a look-ului sunt foarte multe. Evită, însă, să laşi prea mult din frunte la vedere.

Feţei în formă de inimă îi este recomandat un breton într-o parte, care încadrează uşor sprâncenele, sau unul filat care acoperă şi reduce un pic din lăţimea frunţii.

Distribuie articolul: