Rețelele de socializare chiar ne pot shimba viața. Conturile noastre virtuale sunt adevărate cărți de vizită, grație cărora ne promovăm identitățile și trezim emoții pozitive. La fel s-a întâmplat și cu soarta unei tinere olandeze, frumusețea căreia a fost descoperită pe o rețea socială. A devenit model grație internetului, iar acum, este remarcată la prezentările de modă ale celor mai mari branduri vestimentare din lume.

Bregje Heinen și-a schimbat viața grație unei rețele sociale. Grație exteriorului său remarcabil, tânăra originară din Olanda a devenit celebră în întreaga lume. Totul s-a întâmplat după ce agenția locală de modeling Salva Models a găsit fotografiile tnerei pe rețeaua online Hyves.

foto: fashiongonerogue.com

foto: fashiongonerogue.com

La ai săi 22 de ani, Bregje a ajuns supermodel și a reușit să participe la prezentări de modă semnate de branduri celebre ca: Chloe, Donna Karan, Emilio Pucci, Fendi, Gucci, Karl Lagerfeld, Kenzo, Prada, Roberto Cavalli și altele.

Chiar dacă pare incredibil, Bergje defilează, din 2011,  la prezentările anuale marca Victoria’s Secret. Și asta nu e tot. În 2010, frumoasa olandeză a participat la filmările unui videoclip marca Maroon 5.

Distribuie articolul: