Ce poate fi mai plăcut decât muzica live, savurată cu un pahar de vin. #TakeYourTime și vino cu gașca de prietene pe 7 martie la Maicom Pijama Party ca să poți savura din muzica bună, servită cu mult talent de Brass Band „Anatol Cazac” & Viorel Buliga. Echipa de muzicieni va încinge în premieră ritmurile la petrecerea în pijamale, fiind unica trupă live care va cânta, de-a lungul celor 8 ediții ale evenimentului.

Invitația la evenimentul nostru a venit chiar din partea soliștilor care ne vor încânta cu hituri internaționale la petrecerea pe care nu o vei uita prea ușor. Viorel Buliga; Olga Sarmaniuc și colegii săi sunt gata să ne poarte pe ritmurile melodioase special alese pentru femei.

BrassBand este un proiect de lungă durată piața muzicală de la noi. Până nu demult exista ca o fanfară. Însă în combinație cu Soliștii a făcut un restyling și s-a transformat în Band. Aceștia sunt axați la moment pe cover-uri internaționale și naționale. Planurile însă sunt și pentru o piesă proprie. Olga Sarmaniuc și Viorel Buliga dau astfel culoare muzicii LIVE a bandului, care va anima Petrecerea în Pijamale din 7 martie.

Ia BILETE de pe iTicket.md 🙂

Partener Genaral și coorganizator: maicom
Parteneri: RIGHT LASER DIODAFit MamiiTicketIce Roll MoldovaStella Rosa wineSalon de Frumusete „Bianca”7 Spice -Brutărie şi PatiserieSaforelleAndrian Rusu PhotographerAvonIvatherm Republica MoldovaEquilibra Moldova.
Gazda: Cooper Karaoke Bar & Kitchen

Vezi și: Un tort de peste 20 de kg cu un ingredient surpriză și spumant savuros cu arome deosebite la Maicom Pijama Party