În acest weekend, la Chișinau a avut loc o demonstrație neordinara de modă, Fall Fashion Walk 2012, informează UNIMEDIA. Evenimentul a fost organizat de catre Clubul Internațional al Femeilor din Moldova (CIFM), cu susținerea Asociatiei Patronale a Intreprinderilor din Industria Usoara (APIUS) și a Proiectului USAID – Creșterea Competitivitații și Dezvoltarea Intreprinderilor. Evenimentul a fost unul caritabil și a avut scopul de a scoate la rampa brandurile de top din Moldova și talentul designerilor locali.

Demonstrația de moda a inclus peste 20 branduri de Moldova la care au fost prezentate colecțiile de toamna – iarna pentru femei, barbați și copii, precum și încălțăminte și accesorii.

Conceptul acestui proiect a fost unic in felul sau, deoarece modelele care au defilat sunt membre ale CIFM și persoane influente din cadrul Guvernului, interpreți, copii, reprezentanți ai mediului de afaceri, mass-media. Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Henry Moser, alături de soția sa, au demonstrat susținerea și recunoașterea lor față de industria textila moldovenească. Show-ul petrecut în acest weekend face parte din campania „Din inima – branduri de Moldova”, care este prima acțiune comuna de promovare a confecțiilor, încălțamintei și accesoriilor de modă produse în Moldova.

Scopul acestei campanii este de a sensibiliza consumatorul local și de a-l informa despre eforturile întreprinderilor de a produce bunuri calitative, atât pentru export cât și pentru piața Republicii Moldova.

Sursa: UNIMEDIA 


Distribuie articolul: