Primăvara aceasta a adus culoare și inspirație în atelierul Nanetty. Natalia Bolohan, creatoarea și designerul brandului vestimentar, a muncit mult pentru ca să-și prezinte cea mai nouă colecție de rochii în cadrul Petrecerii în Pijamale, organizate cu ocazia lansării EA.md. Modelele au prezentat publicului o colecție deosebită, formată din 10 rochii potrivite pentru sezonul de primăvară-vară, care pot aduce culoare, magnetism și feminitate în garderoba fiecărei femei.

Imprimeul floral a redevenit un adevărat hit în 2015. În noua colecție Nanetty, acest print a fost abordat cu grijă și rafinament.

Prima rochie din colecție, cea purtată de editorul EA.md, Nadia Darie, a folosit accente florale și un joc al croielii în zona umerilor. Nadia a defilat la doar 3 luni după ce a devenit mămică pentru a doua oară.

Jurnalista Valentina Bordian a defilat într-o altă rochie cu imprimeu floral. Prezentatoarea TV a apărut într-o rochie de culoare albastră, cu print floral, din trandafiri.

 Valentina Bordian

Tot într-o rochie specială, cu imprimeu floral a strălucit și jurnalista Cristina Aramă. Recunoașteți printul deosebit, format din lalele.

Cristina Aramă

Într-o altă rochie cu print floral și linii verticale, a defilat Mariana Mihăilă. Designerul Natalia Bolohan a pregătit, pentru cântăreață, o cromatică alb-negru.

Mariana Mihăilă

Pe lângă imprimeul floral, care predomină în colecția de primăvară-vară, creatoarea Nanetty a inclus, în seria se articole, și o serie de rochii croite în stil retro.

Într-o astfel de superbă, a defilat și jurnalista Stela Popa. Prezentatoarea TV a strălucit, pe podiumul improvizat, la distanța de un an după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Stela Popa

Brandul Nanetty a abordat și culorile pastelate, în noua colecție de rochii. Pentru ca un singur model de rochie să transmită două puncte de vedere diferite, este de ajuns să-i schimbi culoarea!

Stella Jemna și Daniela David

Și economista Daniela Dermengi a defilat într-o rochie retro, de culoare roz, perfectă pentru sezonul copacilor înfloriți.

Daniela Dermengi

În noua colecție de rochii a brandului Nanetty, veți găsi și rochiile care amintesc de ținutele vestimentare ale prințesei medievale.

Jurnalista Ana Sîrbu a defilat într-o rochie feminină, de culoare ivory, cu imprimeu mărunt.

Ana Sîrbu

Reportera Ea.md, Diana Musaelean, a prezentat o rochie asemănătoare, de culoare radian orchid.

Diana Musaelean

Noua colecție de rochii poate fi găsită în atelierul Nanetty, care află pe strada Alexandru cel Bun 126/1, din capitală.

Foto: Ellene Mocrii

P

Partenerii generali ai evenimentului:

lo1

Partenerii Petrecerii în Pijamale sunt:

78

 

logo_pernamea1

Distribuie articolul: