Unul dintre cele mai importante târguri internaționale de fashion din Europa de Est își desfășoară activitatea zilele acestea în capitala Rusiei. Branduri din 27 de țări, inclusiv Republica Moldova sunt prezente la expoziție cu standuri dedicate, prezentări și networking de business, în vederea stabilirii noilor colaborări internaționale. Vedeți imagini exclusive de la standul brandului de haine Nikita Riandi.

Nikita Rinadi a cucerit publicul din Europa de Est cu creațiile sale. Brandul expune la eveniment haine pret-a-porter, dar și ținute pentru sezonul rece. Producătorul moldovean s-a evidențiat prin calitatea hainelor și croieli deosebite. Vedeți mai jos câteva imagini exclusive cu standul Nikita Rinadi la CPM Moscow 2017.

NIkita RinadiPrecizăm că la expoziție sunt prezente peste 800 de branduri din întreaga Europă, 27 de țări s-au înscris la cele 4 categorii ale evenimentului: Premium, Kids, Accesorii și Lenjerie. O serie de evenimente de susținere se desfășoară în jurul programului informativ care însoțește cele patru zile de CPM Moscow. Acestea includ 18 spectacole de modă ale marilor case de modă, prelegeri ale unor experți internaționali în domeniu și o serie de seminarii pentru cumpărători și expozanți. CPM – Collections Première Moscow, la fel ca și ceremonia de deschidere sau CPM Fashion Night, oferă oportunități de networking deosebite pentru participanți.
Foto/Video: Nikita Rinadi
Găsești Nikita Rinadi în Chișinău la
Atrium, etaj 3, butic 3042/ str.Albișoara 4
Tel: 0797 65 458
 P