După multitudinea de știri apărute în presă despre separarea sa de actrița Angelina Jolie, Brad Pitt a venit cu o declarație pentru publicația People. Ce spune actorul, aflați mai jos.

Solicitat de People, actorul american a confirmat noutatea:

Sunt foarte întristat de acest lucru, dar tot ce contează cel mai mult acum este starea de bine a copiilor noștri. Cer amabilitate din partea presei și libertatea la spațiul pe care îl merită fiecare în această perioadă dificilă.

Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează după 12 ani de relație. Actrița vrea custodia asupra copiilor

Potrivit unor documente obținute de aceeași redacție, Angelina Jolie a cerut custodia asupra tuturor copiilor cuplului: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox, oferindu-i lui Brad dreptul de a-i vizita.

Infidelitatea – adevăratul motiv pentru care Angelina Jolie i-ar fi cerut divorț lui Brad Pitt

Însăși Angelina a comentat noutatea doar astfel:

Această decizie a fost luată pentru sănătatea familiei. Nu voi mai comenta nimic și solicit ca familia mea să fie lăsată în intimitate în această perioadă dificilă.”

În același timp, o altă sursă apropiată cuplului a spus pentru People că divorțul este un șoc pentru ambii parteneri:„Ei au fost separați în ultimul an, dar încă sunt în șoc. Tocmai au sărbătorit aniversarea de 2 ani de la căsătorie.

În documentele judiciare se mai arată că cei doi sunt despărțiți încă din luna septembrie a anului trecut.

Foto: ibtimes.com.au

Distribuie articolul: