După o perioadă în care a lipsit din peisajul mediatic, Brad Pitt a fost surprins de paparazzi luni, în timp ce discuta cu un doi șoferi, în urma unui accident de mașină.

Accidetul a fost unul minor, fără a se solda cu pagube materiale mari sau cu vreo leziune. Actorul în vârstă de 54 de ani a fost fotografiat la scurt timp după accident, în Los Angeles, în timp ce făcea schimb de acte cu ceilalți doi șoferi implicați. Starul era la volanul unei mașini Tesla gri în momentul în care a avut loc nefericita întâmplare, dar totul pare că s-a rezolvat în câteva minute, pe cale amiabilă.

Astfel, Brad și-a făcut apariția după o perioadă în care a stat departe de evenimentele publice și nici măcar în viața de zi cu zi nu a mai fost văzut, spre deosebire de soția Angelina Jolie cu care încă se află în proces de divorț, actriță care apare la evenimente împreună cu copiii cuplului.

Îmbrăcat sport, într-o pereche de pantaloni gri închis și cu o bluză albă, cu teniși în picioare, ochelari de vedere și o șapcă englezească pe cap, actorul a părut ușor îmbătrânit și cam ponosit, semn că acest stil nu-l prinde deloc.

Mai mult, nici barba încărunțită, lăsată să crească mare, și nici ochelarii vintage nu l-au ajutat. Ce-i drept, după despărțirea de Angelina Jolie, actorul a trecut printr-o perioadă depresivă în care slăbise foarte mult și nici până acum nu pare să-și fi revenit în totalitate. Pentru unii dintre fani, Brad arată ca un bărbat de vârsta a doua foarte cool, cu un aspect ușor neglijent, în timp ce o altă tabără pare îngrijorată de aspectul îmbătrânit al actorului de 54 de ani.

Sursa foto: dailymail.com

Distribuie articolul: