După ce s-a declarat mândru să fie soțul unei femei care a trecut printr-o mastectomie și o operație de eliminare a ovarelor și a trompelor uterine, Brad Pitt îi rămâne devotat soției sale, astfel că a fost gata să renunețe la filmările unei noi pelicule în favoarea aflării alături de Angelina!

La sfârșitul lunii martie, Angelina Jolie a povestit despre ultima intervenție chirurgicală pe care a suportat-o. Știind că este predispusă genetic ca să se îmbolnăvească de cancer genital, vedeta a suportat o operație de extirpare a ovarelor și a trompelor uterine. Acum, actrița parcurge o perioadă de recuperare fizică, iar oamenii care o susțin în acest sens sunt cei șase copii și Brad.

Potrivit presei americane, apropiații cuplului au declarat că Brad Pitt a ținut să renunțe la un rol în filmul „The Big Short”, pentru a se putea afla cât mai mult timp în compania soției sale și a copiilor. Angelina, însă, n-ar fi acceptat această idee și ar fi insistat ca Brad să meargă la filmările care urmai să aibă loc la New Orleans, deci să nu-și facă griji pentru casă și familie. Pitt ar fi ales să plece la filmări cu condiția să revină acasă cel puțin într-una din zilele săptămânii și ca mama acestuia să o ajute pe Angelina la îngrijirea copiilor.

foto: hawtcelebs.com

foto: hawtcelebs.com

Ultimele știri de peste ocean arată că Brad Pitt, alături de Ryan Gosling și Christian Bale, au ajuns, totuși, la New Orleans, pentru a începe filmările noii producții cinematografice. Filmul este bazat pe un bestseller și se concentrează asupra persoanelor care au profitat de crixza financiară din 2007 și 2008. Pitt are legături strânse cu acet oraș, pentru că tot acolo, a fondat o organizație de caritate menită  să contribuie la reconstrucția orașului după uraganul Katrina.

La fel de onorat de eforturile Angelinei este și unchiul acesteia, care a declarat că este foarte mândru de nepoata sa și de faptul că nu i-a fost frică să povestească lumii întregi despre fricile și problemele sale de sănătate. „Sunt foarte fericit pentru ea. Am citit cu lacrimi în ochi articolul pe care l-a scris. Își făcea griji de multe ori și se retrăgea în sine atunci când se gândea că poate fi bolnavă de cancer. Printr-un asemenea pas, consider că a salvat sute de vieți!”, a declarat Ron Martin, unchiul artistei.

Amintim că Angelina Jolie a trecut prin operațiile de extirpare a sânilor și a ovarelor, pentru că este purtătare a genei BRCA 1, care o predispune să dezvolte, în timp, un anumit tip de cancer. Vedeta a declarat că-și dorește să petreacă cât mai mult timp posibil alături de cei șase copii ai săi, iar frica i-a fost amplificată și mai mult de faptul că 6 apropiați de-ai vedetei și-au pierdut viața din cauza unor tumori asemăănătare, moștenite genetic. Mama Angelinei Jolie a murit de cancer ovarian în 2007, la un deceniu distanță de la stabilirea diagnosticului.

foto: gotceleb.com

foto: gotceleb.com

Distribuie articolul: