Câteva fashioniste din capitală, care spun că le-au devenit garderobele neîncăpătoare, au organizat weekend-ul trecut un târg de haine, pe care l-au numit „Boutique Cliche”. Din dorința de a-și elibera dulapurile, opt fashioniste, în frunte cu Olesea Nastas și Maria Bagrin Tabacaru au expus spre vânzare hainele pe care nu le mai poartă sau pe care nu le-au purtat chiar niciodată.

La prețuri mai mult decât accesibile, participantele la târg, s-au îmbulzit să-și cumpere haine. Organizatorii mărturisesc că numărul fetelor venite să se bucure de chilipir, a depășit orice așteptare. „Hainele au fost vândute începând de la 10 lei și terminând cu 300 de lei. La 300 de lei ați fi putut găsi o geacă din piele, spre exemplu, în general prețurile au fost foarte mici, pentru că scopul nostru a fost să le vindem, să ne eliberăm garderoba, nu să facem bani din ele” a spus una din organizatoarele târgului, Olesea Nastas.

 

 
 

 

 Peste aproximativ o oră de la începerea târgului, s-au cumpărat cea mai mare parte din hainele și accesoriile expuse. Fetele cumpărau piesele vestimentare, fără a le mai măsura. Deși târgul a fost preconizat pentru câteva ore, acesta s-a sfârșit mult mai devreme.

 

 

Gazdele și-au tratat participantele la târg cu ceai. Acesteau au pozat și „bârfit”, așa cum au și promis conceptul acestui târg, de la bun început. Deși „Boutique Cliche” s-a aflat la prima ediție, organizatoarele promit că aceasta nu este și ultima.

 

 

 

 

 

 

FOTO: CRISTINA EVTODII