Designerii de top știu că cizmele Timberland, inventate inițial pentru cercetașii americani, sunt în stare să facă chiar și din cel mai dur tip un aristocrat inteligent. Încet, dar sigur, acești pantofi își câștigă loc de cinste și în garderoba reprezentantelor sexului feminin. Vedetele au prins tendința, dar tu?

Botinele galbene Timberland au fost inventate în urmă cu 40 de ani și de atunci, designul lor sa schimbat foarte puțin. Popularitate reală le-a venit prin anii ’90, atunci când stelele rap-ului american au trecut la cizmele Timberland (unul dintre și-a luat și pseudonimul în onoarea acestor pantofi confortabili). Dacă la începutul anilor 2000, acești pantofi păreau un pic uitați, acum botinele “Timberland” a revenit în forță.

 RihannaRihanna

Kara DelvinKara Delvin

Beyonce si Jay Z

În acești pantofi o putem vedea pe Rihanna (iar acest lucru spune foarte mult) , Jourdan Dunn și Kara Devlin poartă pantofi Timberland între prezentările lor de modă. Cu toate acestea, chiar în show-rile de modă poate fi văzută cizma “Timberland” – de obicei, e purtată de Kanye West, care se află pe rândul din față.

Jourdan DannJourdan Dann, instagramRita OraBradli Kuper

Kanye WestKanye West

ashley tisdale

Jessica GomezAmber Roys

Sursa/Foto: Woman.ru