În Marea Britanie, casele de pariuri fac zarvă mare. Nu, nu e vorba de vreun meci de fotbal, ci de prenumele bebelușului regal, ce urmează să se nască la 25 aprilie. Cu scorurile de 1:4 și 1:14 s-au pus sume mari în joc pentru șase prenume de fetiță, dar și șase de băiat. Vezi mai jos care sunt acestea.

Kate Middleton este deja în ultima lună de sarcină și pregătirile sunt în toi; ținem să vă anunțăm că nu doar cele regale, ci și sociale. Casele de pariuri au fost luate cu asalt de pariorii britanici, care s-au apucat de prezis prenumele bebelușului regal.

foto: usmagazine.com

foto: usmagazine.com

William Hill, una din casele de pariuri au anunțat că majoritatea britanicilor sunt implicați în acest „joc”. Rupert Adams, purtătorul de cuvânt al casei de pariuri sus-menționate, a declarat: „Alice este noul favorit și am avut un număr semnificativ de pariuri. Cred că este un motiv bun pentru jocurile de noroc.”

El a adăugat că cele mai multe pariuri s-au făcut din Tunbridge, Kent. Iar în cazul în care pariurile vor fi corecte, casele (de pariuri) se vor confrunta cu pierderea unei sume din cinci cifre.

Foto: uk.eonline.com

Foto: uk.eonline.com

Încă de la mijlocul secolului al 19-lea, mai multe regine și prințese au fost botezate Alice, printre care fiica Reginei Victoria, Prinţesa Alice, şi soţia Ducelui de Gloucester.

După Alice cu 1:4, cele mai solicitate prenume sunt Elisabeth – 2:9, Charlotte – 2:11, Victoria – 1:12, Alexandra – 1:14 şi Diana – 1:16.

Casele de pariuri au luat în calcul și prenume de băieți;  în cazul în care bebeluşul se va naşte băiat, el ar purta prenumele: Arthur – 1:20, Henry – 1:20, James – 1:20, Alexander – 1:25, Phillip – 1:33 sau Albert – 1:33.