Oferta unică pentru clienţii reţelelor de supermarketuri BOMBA – reducere până la 25 % la televizoarele de ultimă generaţie SMART TV. Oferta este valabilă până la 31 martie!

Imaginaţi-vă un telefon cu disc şi un smartphone. E practic aceeaşi diferenţă ca între un televizor şi un SMART TV. Tehnologia SMART TV presupune un mediu absolut nou de interacţiune eficientă dintre internet şi televiziune. Televiziunea devine mai avantajoasă, abordabilă şi accesibilă, datorită posibilităţii de a avea acces liber la mii de filme, desene animate, seriale TV, show-uri, emisiuni instructive şi de divertisment. Posesorul unui astfel de dispozitiv „inteligent” poate comunica prin Skype, reţelele sociale, poate face schimb de fotografii şi înregistrări video, poate fi  la curent cu prognoza meteo etc.

Bomba1

Modelele dotate cu tehnologia SMART TV sunt echipate cu un sistem avansat de retroiluminare, ce garantează contrastul pronunţat, claritatea şi calitatea impecabilă a imaginii. În plus, utilizarea LED-urilor în locul lămpilor luminescente reduce semnificativ consumul de energie şi fac ca televizorul să fie mult mai subţire şi uşor.

Smart TV 3D este cea mai nouă opţiune. Utilizatorii acestui format sunt pur şi simplu încântaţi de televizoarele 3D. Cu ajutorul ochelarilor speciali puteţi crea la domiciliu propria sală de cinematograf. Televizorul  are şi funcţia de convertor de la 2D la 3D. La activarea acesteia, un simplu buletin de ştiri sau serialele TV se transformă în imagini 3D.

bomba

Despre alte minuni ale televizoarelor intelectuale moderne, cum ar fi controlul prin voce, gesturi şi prin gadget-ruile Apple sau Android, veţi afla în magazinele BOMBA, deoarece fiecare model are funcţii specifice. Vizitaţi-ne şi on-line, accesând www.bomba.md. Aici puteţi citi şi explora comentarii, vizualiza imagini sau cumpăra un televizor Smart TV fără a ieşi din casă!

 

Linia fierbinte

reţeaua de supermarketuri BOMBA

pentru cumpărători:

(+373-22) 26-00-26

www.bomba.md

 

Magazinul on-line BOMBA

(+373-22) 81­-18­-18

im.bomba.md

 

https://www.facebook.com/BOMBAsupermarketelectrocasnice

https://twitter.com/BOMBAMoldova

http://www.odnoklassniki.ru/bombamoldova

http://vk.com/bombasupermarketelectrocasnice 

http://vk.com/bombasupermarketelectrocasnice

P

Distribuie articolul: