Rămânând fideli valorilor ce le-au asigurat succesul încă de la înființare, profesionalismul lor și dorința de a le oferi clienților servicii de calitate îi motivează să reformeze piața și să inoveze tehnicile de vânzare ale produselor electrocasnice.

Prin crearea unui magazin online de electrocasnice şi aparate multimedia, obiectivul magazinului BOMBA a fost realizat.

Care sunt avantajele magazinului online?

Pentru ca să vă bucurați de un mic dejun ușor și plin de culoare, sau să vă pregătiți de curățenia de primăvară ori să decorați cu stil noua locuință, în universul electrocasnicelor puteți găsi mai mult de 1,000 de produse. De asemenea, pentru că igiena corpului dvs. și a întregii familii este o prioritate, magazinul online vă pune la dispoziție o gamă largă de aparate: de la uscătoare de păr, trimmere, periuțe de dinți electrice – până la saune faciale. În loc să alergați printre rafturile magazinului propriu-zis, prin intermediul noilor tehnologii trebuie doar să dați click pe produsul ce e pe placul dvs. și să îi verificați disponibilitatea. Produsul va fi împachetat și livrat la domiciliul dvs. de către experți. Nimic mai simplu.

De altfel, aflându-vă în fața calculatorului și analizând toate caracteristicele unui aparat electronic, nu mai cădeți pradă cumpărăturilor impulsive, necontrolate, când aruncați tot ce cade sub mână în coș. Cumpărăturile dvs. sunt optimizate astfel încât să puteți fi mândri de noile achiziții.

În plus, datorită înscrierii la newsletter-ul companiei, rămâneți mereu informați despre ultimele tendințe în ceea ce privește tehnica de uz casnic. Veți fi primii ce vor auzi de promoții, concursuri, oferte speciale și reduceri.

Fie că sunteți tradiționaliști sau moderni, soluțiile inovatoare și ecoenergetice ale tehnicii de uz casnic vă stau la îndemână, pentru că aparatele electronice și electrocasnice sunt concepute pentru a se adapta oricărui stil de viață. Prin consecință, datorită magazinului online, BOMBA e mult mai aproape de dvs., oferindu-vă oportunitatea să comandați obiectul dorit în orice moment al zilei și al săptămânii, din confortul casei dvs., uitând de cozile lungi sau pauzele tehnice obositoare.

 

Distribuie articolul: