Bogdan Dascăl și soția sa, Larisa dascăl, au plecat într-o călătorie în orașul îndrăgostiților - Paris. Aceștia spun, mai în glumă, mai în serios, că au mers în luna de miere, abia după 13 ani de la căsătorie.

Soții au ales Franța și anume atracțiile turistice ale Parisului, fiind considerat drept un oraș al îndrăgostiților. Aceștia s-au fotografiat lângă celebrul Turn Eiffel, dar și în mai multe muzee și locații istorice ace capitalei Franței.

Citește și: Bogdan Dascăl îi sărută mâna soției de 11 ani (Foto)

Într-un interviu anterior acordat revistei noastre, Bogdan Dascăl povestește cât de „accidental” a ajuns să se căsătorească. „N-aveam nimic cu viitoarea soție, nici de gând s-o invit măcar la o întâlnire. Eu nu mi-am dat seama ce fac atunci când am cerut-o de nevastă pe Larisa. Eu, în genere, nici la întâlnire n-aș fi invitat-o când am văzut-o pentru prima dată. Dar m-am convins – contrariile se atrag. Vârsta cred că și-a spus cuvântul”, declară prezentatorul.

Acum un an, la aniversarea celor 12 ani de căsătorie, Bogdan spunea despre familia sa: „De 12 ani inima mea râde de fericire, de 12 ani am cui dărui toate zâmbetele mele, de 12 ani am cu cine și pentru cine realiza toate visele și visurile mele. Larisa Dascăl, te iubesc la fel de mult ca atunci. Răzvan Dascăl, Paty, sunteți viața mea”, scria prezentatorul TV, în descrierea fotografiei distribuite cu acea ocazie.

Vezi: Bogdan Dascăl și soția sa au refăcut o fotografie de nuntă la distanța de 12 ani!

Foto: facebook.com/bogdan.dascal