Nici n-am reușit bine să aflăm că Janna Friske a plecat la un nou tratament în China, că presa rusă deja a emis un alt val de știri descurajatoare la adresa interpretei. Clarvăzătoarea rusă Daria Mironova a făcut publice o serie de informații referitoare la viitoarea stare de sănătate a Jannei, iar predicțiile nu sunt dintre cele mai pozitive.

Potrivit portalului n4k.ru, Daria Mironova i-a prezis Jannei Friske o schimbare cardicală în viitor. Deși a recunoscut că acum Janna s-a recuperat aproape în totalitate, clarvăzătoarea rusă a declarat că glioblastomul care i-a fost identificat Jannei acum un an, cel mai curând că va recidiva și va aduce cu sine invaliditatea interpretei, chiar dacă medicii vor garanta un tratament reușit.

Mironova a mai declarat că după finalizarea tuturor procedurilor de tratament, viața interpretei se va schimba în mod radical. Greutățile se vor înghesui în calea interpretei, iar acest lucru o va motiva și mai mult ca să lupte și să devină puternică

Acum, Janna Friske se află în China, iar despre acest lucru, vedeta ar fi sugerat într-o discuție pe Skype cu amicul său – Otar Kushanashvili. „La Moscova, Janna se va întoarce nu mai devreme de luna decembrie și mi-a spus că între noi doi există o mare diferență de fus orar. Unde anume a plecat Janna, nu a dezvăluit”, a declarat Otar, pentru publicația rusă „Komsomolskaya Pravda”.

Chiar dacă nu a dezvăluit concret țara în care se află acum, presa rusă susține că Janna a plecat în China, acolo unde a mai fost, de altfel, și în trecut. În timpul vizitei sale precedente, Janna ar fi rămas foarte uimită de cultura și medicina netradițională, despre care circulă sute de legende. 

Potrivit unei versiuni, Janna apelează, în aceste momente, anume la acest tip de medicină, însă alte surse informează că Janna ar fi mers la tratamentul cu un aparat-minune, care omoară celulele canceroase din organism. 

Amintim că acum câteva luni, un alt clarvăzător i-a făcut Jannei anumite preziceri. Finalistul show-ului „Bitva Ekstrasensov”, difuzat la postul TV ucrainean СТБ, Iakov Shneerson, considera că perioada hotărâtoare în starea de sănătate a Jannei urma să vină vara trecută.

„Eu văd că Janna, în această vară, va urma o etapă foarte serioasă. Va trebui să aleagă între moarte și depășirea victorioasă a stării de boală, pentru ca să meargă mai departe. Sau o va lua moartea, sau va rămâne printre cei vii, pentru a urma o misiunea foarte importantă și dorințe diferite de cele de până acum”, spunea Iakov, la începutul acestei veri. 

Clarvăzătorul a confirmat că starea de sănătate a Jannei, la momentul respectiv, se ameliorase vizibil, dar a accentuat că nu merită să rămânem atât de optimiști: „Văd acum îmbunătățiri, dar ele nu sunt stabile”, mai puncta bărbatul.

Foto: ru.tsn.ua, captură Instagram, bimru.ru

Distribuie articolul: