În ultimii 2 ani, Andreea Bălan și-a uluit fanii virtuali cu noutăți de hairstyle: a avut părul ba roz, ba verde, ba albastru! Și dacă venirea Ellei a făcut-o să redevină blondă, artista a ales o nouă schimbare în pragul nunții pe care urmează să o joace pe tărâmuri americane. A cerut sfatul profesioniștilor și a optat pentru o nuanță extrem de solicitată în acest sezon.

Artista de 32 de ani și-a anunțat noua imagine pe paginile sale virtuale, unde a publicat o fotografie cu nuanța de vopsea pe care și-a ales-o. De data asta, e vorba de un roz amestecat cu oranj, care o prinde de minune! #Blorange – așa se intitulează efectul vibrant – extrem de popular în acest sezon! Nuanța se potrivește oricărei lungimi de păr.

Noul stil al artistei a fost conceput de Edi Enache – un celebru stilist, fotograf, model și consultant de imagine din România. Tot el este și creatorul blogului de modă, frumusețe  și lifestyle thefashionjumper.com.

Însăși schimbarea i-a fost făurită de mâinile talentate ale hairstylistului român George Cozma, renumit pentru colaborările sale beauty cu vedetele din România.

Foto: Instagram