E cunoscut faptul că fetele cu părul blond sunt superbe. Cu atât mai mult dacă este și natural! Blondul permite să te îmbraci cu ținute care au o mulțime de culori. Este greu să renunți la el, mai ales dacă niciodată nu ai optat pentru o altă culoare a părului. Totuși, dacă îți dorești să fii mereu în pas cu tendințele, atunci trebuie să faci o mică schimbare.


În continuare, îți prezentăm 5 nuanțe de păr la modă în 2018. Cu ele vei arăta cât se poate de cool!

Millennial Pink

În ultimul timp, nonconformista Blac Chyna ne-a obișnuit cu părul ei vopsit în diferite nuanțe de roz. Însă, dacă ești genul de femeie care preferă schimbările de lungă durată, te sfătuim să folosești o pudră decolorantă înainte de vopsire, ca să fii sigură că nuanța va rămâne pe păr mereu fresh.

Barbie Pink

Frumoasa Gigi Hadid a postat pe Instagram o imagine cu noul ei look. Nu vă aduce aminte de ponytail? Nuanțele de mov și fuchsia se potrivesc de minune fetelor blonde. Dacă îți place ideea asta, dar nu ai atât de mult curaj, îți sugerăm să încerci pentru început cu nuanțator.

Vârfuri roz

Modelul Joan Smalls și-a schimbat lookul vopsindu-și vârfurile roz. Să recunoaștem că arată suprinzător de bine, chiar dacă rădăcinile sunt brunete. Nu trebuie să îți faci probleme nici dacă ai părul scurt. Spune-i hairstylistului tău să te ajute cu extensii roz!

Roz flamingo

Rozul flamingo înseamnă o combinație de trei culori: negru, blond și roz. Evident, cel care predomină este rozul. Rădăcinile de dedesubt sunt negre, iar la suprafață, blonde. Prin urmare, lookul este potrivit atât pentru brunete, cât și pentru blonde.

Jumătate roz 

Excentrica Niki Minaj ne-a surprins de fiecare dată cu aparițiile ei. De data aceasta a ales o combinație bizară: jumătate de păr blond, jumătate roz pal. Culorile vor arăta foarte bine dacă părul nu are o cărare perfectă și este creț.

Foto: Divahair.ro

Distribuie articolul: