Recunoaşte că toate zilele în care ai întârziat la şcoală, facultate sau serviciu au fost din cauza lui. Ba e prea drept, ba e prea creţ, ba culoarea nu-ţi place, ba nu luceşte cum trebuie. Chiar şi după ore de phoen, placă sau moaţe, tot nu eşti mulţumită de cum ţi se aranjează părul. Ei bine, vrem să-ţi dăm o mână de ajutor şi să-ţi spunem ce preferă bărbaţii în materie de podoaba capilară. Blonde sau brunete?

dailymail.co.uk


Conform unui studiu de pe dailymail, s-a constatat că în timp ce blondele sunt considerate de bărbaţi mai bune în pat, brunetele sunt văzute ca fiind mai de încredere într-o relaţie. În urma unui sondaj efectuat pe 1500 de bărbaţi, mai mult de 60% au răspuns că brunetele sunt mai loiale decât blondele, ceea ce le face a fi mai bune neveste. Mai mult de jumătate cred, de asemenea, că brunetele sărută mai bine.

Păr drept sau creţ?

www.luuux.com


Această întrebare a fost pusă de-a lungul timpului mai multor bărbaţi. Chiar dacă mulţi dintre declară că nu contează forma părului, totuşi mai mult de 70% preferă părul lung şi drept, pe când aproximativ 30% cred că părul creţ este mai rebel. (glamour.com) Din fericire, astăzi nu mai este nicio problemă în a ne face părul drept sau creţ cât ai zice placă sau ondulator.

Păr lung sau scurt?

www.saloane-bucuresti.ro


În urma unui sondaj de opinie realizat online în Marea Britanie şi la care au participat peste 3.000 de bărbaţi, se pare că reprezentanţii sexului tare sunt atraşi de femeile cu părul lung şi ondulat, iar cele cu părul scurt îi lasă reci. Participanţii la studiu au ales dintre pozele mai multor femei de care se simţeau atraşi în funcţie de lungimea, structura şi aspectul părului. S-a realizat astfel un clasament, pe primul loc, cu 47% dintre voturi situându-se pletele lungi şi strălucitoare. Locul şapte a fost revenidicat de tunsoarea “castron”, 5% dintre bărbaţi considerând-o incitantă. (libertatea.ro)