Vloggeriță populară în China, actriță în devenire, moldoveanca Gabriela Cojocaru îi cucerește pe chinezi nu doar cu frumusețea sa, ci și „exotismul” moldovenesc. Cum a ajuns colacul ritualic de la nunțile moldovenești, în topul vizualizărilor, află din articol.

Tradiția de rupere a colacului miresei le-a venit pe plac chinezilor. „Vinovată” de acest lucru se face Gabriela Cojocaru, tânăra de doar 23 ani, stabilită în China, care își construiește pas cu pas o carieră de succes în țara care a găzduit-o. Este o vloggeriță destul de cunoscută pe rețelele de socializare chineze și actriță în devenire, reușind deja să joace într-un serial și mai multe reclame.

Acum câteva săptămâni, Gabi a participat la o emisiune de dating extrem de populară în China, un fel de blind date (n.r. întâlnire oarbă). După ce s-a prezentat și i-a învățat pe chinezi cum se pronunță corect numele ei, dar și unde se află Moldova, aceasta le-a arătat un filmuleț emoționant cu părinții ei.

Conaționala noastră a trecut prin mai multe etape de cunoaștere și selecție a partenerilor, printre care și testul părinților, aceștia fiind prezenți în platou și având și ei un cuvânt important de spus. Un lucru curios este că participanții care sunt în căutarea jumătății, până aproape de finalul emisiunii, nu-i pot vedea pe potențialii parteneri.

Când, în sfârșit, a rămas cu doi pretendenți la inima ei, Gabi i-a pus la încercare pe aceștia și le-a făcut cunoscută tradiția moldovenilor de a rupe colacul miresei, fără însă de a le spune care este semnificația ritualului. Dacă primul tânăr a rupt în jumătate colacul, atunci cel din urmă a preferat să i-l ofere întreg. Cine credeți că a cucerit-o pe Gabriela? Aflați în video de mai jos.

Pentru a urmări intrarea moldovencei în platoul emisiunii vedeți minutul 10:45, iar dacă vreți să vedeți doar momentul cu prezentarea tradiției moldovenești, atunci mergeți direct la minutul 30:20.

Gabriela ne-a dezvăluit că nu s-a așteptat ca momentul în care rupe colacul miresei să ajungă viral pe rețelele de socializare chineze, strângând peste 40 milioane de vizualizări. În același timp, ediția din acea zi a depășit toate emisiunile după rating, ajungând în topul audiențelor, lucru extrem de rar pentru o emisiune de acest gen.

Uite-așa, tradiția de rupere a colacului miresei le-a venit pe plac chinezilor. Află mai multe despre moldoveanca noastră: Gabriela Cojocaru – la 23 de ani actriță și vloggeriță de succes în China. „Cel mai dor îmi este de părinți, de sat, de mahala” (Video)

Sursa foto: Instagram.com

Video: Youtube.com