9 ani - atât are unul dintre cele mai active blogguri din Republica Moldova - AloBebe.md. Este o platformă gândită inițial să fie una de parenting, ca mai apoi, fiind solicitată de cititori, dar și de proiectele care apăreau, Diana Guja a diversificat categoriile blogului până la aproape 10. În curând o puteți vizita la o nouă căsuță virtuală.

diana guja„Asa s-a întâmplat că această ultimă oră de vară a coincis cu momentul în care am apăsat pe „Pay now” pentru a achita un nou nume de domeniu și un nou hosting.

Banii au fost plătiți pentru 3 ani înainte și odată cu acel click, am semnat un nou contract cu voi, cei care mă cunoașteți deja și cu cei care urmează să mă cunoască (și să ne cunoască).

Planurile sunt mari și frumoase, dar, pentru început, o vom lua-o încetișor 

Sper să vă placa noul nume, noul format, noile povești și noua atitudine.

Vă mulțumesc pentru toți cei 9 ani de Alo Bebe și să ne fie cu noroc pe noul drum ”, a scris ieri Diana Guja pe pagina oficială Alo BEBE.

Vezi și: Bloggerul Diana Guja: „Un părinte care-și bate copilul este un părinte care nu știe să vorbească”

Întrebată de noi despre noul proiect și rugată să ne dea mai multe detalii, Diana Guja ne-a povestit că noul blog va conține și careva dintre materialele care se regăseau pe AloBEBE, adică din arhiva precedentului site:

„Urmează un nou blog, cu un conținut centrat mai mult pe viața femeii, cu toate provocările, dar și cu soluții, acolo unde e cazul”, ne-a spus Diana.

Citește și: Realizatoarele emisiunii „Optmart SRL”, luate la întrebări despre femei și bărbați, stereotipuri și mituri

Distribuie articolul: