Membrii comunității Rockabilly din Statele Unite ale Americii consideră că nu s-au născut în perioada potrivită și continuă să trăiască ca la mijlocul secolului XX, transmite ziare.com.

Jennifer Greenburg, asistenta în cadrul Universității Northwest Indiana, a fotografiat comunitatea Rockabilly timp de peste 10 ani de zile. Membrii acestei comunități nu sunt doar îmbrăcați ca în anii ’50, ci și conduc mașini Cadillac bine întreținute și își decorează casa cu mobilier din aceeași perioadă, scrie Daily Mail.

„La început am crezut că este doar un trend în moda”, afirmă fotografa în vârstă de 36 de ani. „Pe urmă am realizat că este mult mai mult decât atât. Mi-am dat seama că este o cultură a oamenilor care formează o întreagă comunitate”.

De la bancheri la zilieri, profesori și doctori, Greenburg spune că din comunitatea Rockabilly fac parte persoane din toate clasele sociale.

ziare.com

„Unii dintre ei reușesc să trăiasca doar în interiorul culturii, însă majoritatea au locuri de muncă ca oricare alți oameni. Unii se îmbracă la locul de muncă cu haine moderne, iar alții nu. Alții au un stil de îmbrăcăminte care combina cele două perioade”, explică fotograful.

timpul.com

timpul.com

dailymail.uk

dailymail.uk

 

Distribuie articolul: