Milabrega este un brand relativ nou pe piața autohtonă, însă având o experiență bogată pe linia de export. Designerul Aurelia Dubenco ne asigură că lucrează doar cu materie primă autohtonă, iar fapul că o blană poate fi chiar din pielea de miel de la bunica ar trebui să ne motiveze și mai mult să o alegem.

„Milabrega confecționează haine și accesorii din blană naturală, din materia primă care „crește” pe teritoriul Republicii Moldova: capră, nutrie, miel, vulpe, iepure, etc. În special din nordul țării luăm blănuri, însă, spre exemplu, sudul este foarte bun în producerea pielei de ovină.

Am început activitatea în 2007, fiind orientați mai mult spre export. Din 2011 am pătruns mai mult pe piața autohtonă, aducând blănurile colorate. Am deschis mai multe magazine recent și mai avem planificate deschiderea altor puncte comerciale. Ne-a ajutat foarte mult participarea la diverse expoziții, dar și faptul că doamnele noastre preferă foarte mult blana naturală.

Sunt foarte căutate blănurile colorate. Acum avem un clasic colorat și la mare căutare sunt pieptarele, care pot fi purtate trei sezoane din patru, iarna chiar și peste o geacă din piele. Anul acesta venim și cu o colecție pentru bărbați, așa că ne dorim să fim pe placul tuturor celor care ne caută producția”, a remarcat în cadrul Moldova Fashion Days Aurelia Dubenco, creatoarea brandului Milabrega.

Foto: Dima Iacovlev