Din septembrie 2016 este mamă a două fetițe. O mamă celebră, stylish și fit! Recent, Blake Lively a vorbit despre perioada în care a fost însărcinată, despre kilogramele acumulate, dar și despre munca asiduă depusă în sala de fitness pentru a-și recăpăta silueta de odinioară.

Sinceră cum o știm, Blake a dezvăluit că-n timpul ultimei sarcini, cea cu Ines, a luat în greutate nu mai puțin de 27,6 kg. Noi n-am fi zis, căci aparițiile ei pe covorul roșu din acea perioadă au fost fără cusur, dar cu siguranță actrița știe suficiente trucuri pentru a ascunde în fața camerelor kilogramele în plus.

Ei bine, acum, Blake a dezvăluit că a scăpat de toate acele 27 de kilograme dobândite pe timpul sarcinii și că și-a recăpătat silueta. Totul s-a întâmplat în decursul a 14 luni și a fost nevoie de implicarea unui antrenor personal în această luptă cu kilogramele.

„Se pare că nu poți pierde 27,6 kg pe care le-ai acumulat pe timpul sarcinii doar uitându-te pe Instagram și întrebându-te de ce nu arăți ca toate modelele în bikini. Îi mulțumesc lui @donsaladino pentru că m-a ajutat să reintru în formă. 10 luni de îngrășare, 14 pentru a pierde toate kilogramele.”, este mesajul postat de Blake în dreptul unei fotografii în care-și etalează, pe Instagram, noua siluetă. Una mai tonifiată și mai silfidă ca oricând!

Poze recente cu frumoasa actriță:

Vezi și: Îți vine să crezi că a renunțat la părul lung și blond? Black Lively, așa cum nu ai mai vazut-o (Foto)

Distribuie articolul: