Ne bucurasem mult atunci când, zile de-a rândul, moldoveanca Daniela Marin apărea prima în sondajul virtual TGPC’s Miss Popularity. Cu două zile distanță înainte de marea finală însă, i-a luat-o pe dinainte reprezentanta Mongoliei. Încă mai există șanse de vot pentru ca Daniela să obțină premiul pentru cea mai populară fată din concurs!

Dacă zilele trecute avea peste 23 % din numărul voturilor online, astăzi Daniela Marin se află pe locul II în sondajul online, după reprezentanta Mongoliei – Bayartsetseg ALTANGEREL (25 de ani).

Așadar, astăzi, moldoveanca ajunge să dețină puțin peste 18% din numărul total de voturi, în timp ce rivala sa mongolă –  cu peste 39% din voturile online. Interesant e că acest mare decalaj a apărut brusc, fiind vizibilă mobilizarea simpatizanților lui Bayartsetseg.

A post shared by Daniela Marin (@dannielamarin) on

Admiratori din orice colț al lumii, indiferent de naționalitate, sunt invitați să-și exprime susținerea pentru Daniela Marin. Mobilizarea în masă poate scădea decalajul mare de aproape 53 de mii de voturi. Puteți vota de câteva ori pe zi, accesând ACEST LINK.

Pe locul III în top, după Daniela, urmează reprezentanta Botswanei – Thata KENOSI (13,4%), care, la începutul battle-ului, era în fruntea popularității. După Botswana, urmează reprezentanta Franței, cu peste 6% din voturi.

Sondajul online se va închide și își va număra voturile sâmbătă, pe 17 decembrie (ora locală a SUA), deci nu ezitați să depuneți un efort de câteva secunde și să vă exprimați votul pentru Daniela Marin! Ea vă mulțumește pentru fiecare vot și de-abia așteaptă finala din 18 decembrie!

„Mulțumesc pentru susținere sper să fiți alături de mine până la final”, spune frumoasa moldoveancă.

Succes, Daniela!

A post shared by Daniela Marin (@dannielamarin) on

Vezi și:

Daniela Marin – apariție splendidă la Miss World, cu două zile înainte de marea finală (FOTO)

Foto: Instagram