Lucia S a strălucit de puritate, pe Cristina Scarlat a avantajat-o contrastul de culori, în timp ce Glam Girls și Aurel Chirtoacă au fost prea banali. Cine s-a îmbrăcat potrivit și cine a dat-o în bară la cea de-a doua semifinală Eurovision Song Contest 2014, potrivit creatoarei brandului NaneTTy, Natalia Bolohan.

TOP 5 Ținute bine alese!

Lucia S. – în contextul piesei muzicale ținuta vestimentară a fost perfectă, culoarea crează senzația de puritate, claritate, ceea ce este deosebit.

Lucia S

Curly – pentru scena din Republica Moldova a fost o ieșire deosebită. Costumele fetelor au fost gândite bine pentru scenă, îndeosebi jocul de culori.

Curly

Cristina Scarlat – chiar dacă este o piesă vestimentară complicată s-a potrivit bine pe scena Eurovision. Contrastul de culori avantajează interpreta.

Cristina Scarlat

Ana Gulko – o piesă vestimentră simplă, stilată, care nu pune în umbră valorile vocale ale interpretei. Uneori simplitatea este și cel mai frumos lucru.

Ana Gulko

Diana Staver – o ținută excentrică dar cu bun gust. Deosebită croiala în partea superioară a rochiei, iar în contrast cu nuanța părului, interpreta chiar se evidențiază.

 Diana Staver

TOP 5 Ținute prost alese

Mikaela – ținuta a fost destul de vulgară, atât a interpretei cât și a dansatorilor, ceea ce nu ne reprezintă.

Mikaella

Dana Marchitan – ținuta este destul de excentrică. Chiar dacă corespunde piesei muzicale nu trebuie să exgerăm pe scenă.

Dana Marchitan

Glam Girls – cred că ținutele au fost prea banale pentru scena Eurovision. Nu au putut pune în valoare capacitățile interpretelor.

Glam Girlas

Lana Light – ținuta în sine este ok, dar pe scena luminoasă de Eurovision este prea sclipitoare. Cred că rochia ar trebui asortată cu o bijuterie de culoare neagră.

lame Light

Aurel Chirtoacă – ca și doamnele, domnii trebuie să țină cont în ce iesă pe scenă. După părerea mea, ținuta a fost prea banală, simplă. Probail putem fi mai creativi.

Aurel Chirtoacă

Vezi o analiză similară a ținutelor și pentru interpreții din prima semifinală națională.

Fotograf: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: