Brand-ul de accesorii handmade BiancaTeodorra oferă o gamă largă de bijuterii, special concepute pentru sărbătorile de iarnă. Colierele, cerceii, brățările și broșele executate cu multă migală de tânăra meșteriță sunt acum adaptate perfect oricărei ocazii prilejuite de Crăciun, Anul Nou, pentru accesorizarea propriei ținute sau în calitate de cadou. Alegeți acum bijuteria care să te facă inegalabilă la trecerea dintre ani!

Seturile de bijuterii marca BiancaTeodorra Handmade vor fi alegerea perfectă pentru a pune în evidență o rochie sau un costum la cuympăna anilor, cu ocazia Crăciunului sau la petrecerile de Revelion, organizate alături de colegii de la birou. Farmecul asortării culorilor, acuratețea execuției, dar și combinația dintre modern și retro sunt atuurile pentru ca tu să fii vedeta serii, să atragi atenția tuturor și să ai o petrecere dintre ani de neuitat.

 Set Bianca

Colier negru cu pietre

Sărbătorile de iarnă sunt un motiv în plus să ne surprindem persoanele dragi cu ceva foarte personalizat. Astfel, un colier sau o brățară handmade, realizată de BiancaTeodorra vor fi darul perfect de la Moș Crăciun sau Nicolae – un dar pe care femeia iubită, mama sau sora îl va purta tot anul cu mare drag. Nu trebuie să cauți mult prin magazine, să stai la cozi sau să pierzi o grămadă de timp, pagina de Facebook a brand-ului BiancaTeodorra Handmade își stă la dispoziție oricând pentru a alege cadoul mult-așteptat pentru persoana dragă.

 Colier alingit

Set Biaca

“Putem reliza, la dorința clientului, o formă mai deosebită a colierului, folosi materiale mai speciale, sau culorile preferate ale celei care va primi cadoul. Dacă îmi povestiți câte ceva despre persoana căreia îi realizez bijuteria, cu siguranță că accesoriul i se va potrivi de minune, pentru că dăruirea cu care este executat vine din energia destinatarului”, ne-a spus creatoarea bijuteriilor BiancaTeodorra Handmade. În plus, tânăra meșteriță susține că, dăruind un cadou creat în Moldova, putem să contribuim la susținerea producătorilor autohtoni și la dezvoltarea antreprenoriatului mic din țara noastră.

 Colier multicolor

Bratara

Către perioada sărbătorilor, bijuteriile BiancaTeodorra Handmade s-au îmbogățit de culoare, fantezie și combiații îndrăznețe. Accesoriile pot fi purtate atât la ținutele de seară, cât și la cele de birou sau casual. Pentru culorile hainelor anotimpului rece, aceste bijuterii vor fi combinația perfectă care să vă scoată o ținută din anonimat. Pata de colare a unui colier maxi, sclipirea unor cercei masivi sau finețea unei brățări la o haină cu mânecă medie sunt atributele necesare pe care BiancaTeodorra ți le oferă în acest sezon.  

Colier cu cercei

Colier colorat

Foto: Arhivă personală

P