La fel ca și multe alte cupluri de vedete, Beyoncé și Jay Z au optat, în această vacanță, pentru o destinație exotică, prin care să-și aducă mai puțin aminte de zăpadă și friguri. După o călătorie plină de peripeții în Islanda și în Thailanda, împreună cu întreaga familie, diva s-a îndreptat spre o țară din Asia – Cambodgia!

O experiență spectaculoasă și plină de experiențe așa am putea denumi călătoria în Cambodgia a cântăreței Beyoncé, împreună cu soțul său. 

Țara din Asia de Sud i-a întâlnit, pe cei doi soți, cu ruinele sale de excepție și cu templele care poartă, în sine, informația secolelor trecute.

Legendele templelor au impresionat-o în mod deosebit pe interpretă, iar ținutele colorate pe care le-a afișat au transformat-o într-o zeiță ruptă parcă din acele peisaje.

La fel de mult a impresionat-o, pe cântăreață, și viața retrasă a călugărilor tineri, care s-au retras pe teritoriile nepopulate ale Cambodgiei.

Astăzi, însă, familia interpretei celebrează un eveniment absolut special. La 8 ianuarie 2015 se împlinesc exact 3 ani de când a venit pe lume fetița lor, Blue Ivy.

Familia își continuă expediția în Cambodgia și a postat deja, pe instagram, o fotografie în care își arată darul pentru detiță – un trofeu din gheață, ilustrând un fulg și un buchet de flori. 

Amintim că imediat după venirea pe lume a micuței, la clinica la care aceasta a fost adusă pe lume s-a iscat un adevărat scandal, pentru că  bodyuarzii au blocat intrarea, fără ca să le permită și altor părințini să pășească pragul instituției. 

Blue Ivy, conform presupunerilor, este și ea o viitoare vedetă, întrucât joacă perfect orice rol!

Foto: Instagram, Splash

Distribuie articolul: