A stârnit de nenumărate ori zvonuri cum că ar fi însărcinată, însă „picătura de benzină” pe care a aruncat-o în foc ultima oară vorbește de la sine! Ieri, Beyoncé a publicat, pe contul său de Instagram, o fotografie care le-a dat mari bătăi de cap fanilor abonați la fotografiile ei, dar și instituțiilor de presă de peste ocean. Ce poză sugestivă a postat vedeta, vedeți mai jos.

Beyoncé și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Cambodgia, acolo unde a mers împreună cu soțul său, Jay-Z și fiica sa, Blue Ivy. Tot acolo, cuplul a sărbătorit aniversarea a treia de la nașterea fetiței lor.

Ieri, cântăreața a postat pe Instagram o poză făcută la plajă, în care ar sugera că este însărcinată cu al doilea copil. La același lucru s-au gândit și fanii săi, care și-au exprimat același gând în șirul de comentarii venite la poză. 

Să fie burta din nisip doar joaca de copil a fiicei sale? Vedeta nu a confirmat și nici infirmat „marea noutate”.

În luna iulie a anului 2014, la adresa vedetei a fost lansat un alt zvon care vorbea despre o a doua sarcină a sa. Rapper-ița Lil’ Kim – o prietenă apropiată de-a lui Beyoncé, declara că relația celor doi soți mergea perfect și că, în curând, cei doi urmau să aibă un al doilea copil. 

Lil’ Kim a mers la un concert organizat de cei doi soți la New Jersey. După show, toți trei s-ar fi retras în culise, pentru a ciocni câte o cupă de șampanie, însă Beyoncé  ar fi refuzat categoric să bea alcool.

„Lil’ Kim s-a întors din New Jersey și a declarat că Beyoncé este însărcinată. Ea a cumpărat o sticlă de șampanie pentru prietenii săi, însă Beyoncé nici nu s-a atins de ea. Lil’ Kim s-a îngrijorat și a întrebat-o pe cântăreață dacă nu cumva e gravidă. Beyoncé, însă, n-a lăsat-o să pronunțe întrebarea până la capăt, a zâmbit și i-a răspuns: DA”, informa portalul britanic MediaTakeOut.

Foto: Instagram, hotnewhiphop.com

Distribuie articolul: