Pentru prima oară, Beyonce se destăinuie cu privire la sarcina pe care a pierdut-o cu doi ani înainte de naşterea fiicei sale, Blu Ivy. Vedeta a ales să îşi exprime, în premieră, sentimentele, trăirile şi emoţiile generate de nefericitul eveniment într-un document despre viaţa sa,  Life is But a Dream”, premiera căruia va fi pe 16 februarie în acest anBeyonce a declarat în acest film despre pierderea primului ei copil:

“I-am ascultat bătaia inimii, cea mai frumoasă muzică pe care am auzit-o în viaţa mea. Am ales nume, mi-am imaginat cum va arăta copilul meu, mă simţeam învăluită de sentimentul de maternitate. Când m-am întors la New York pentru un control de rutină, medicul mi-a spus că inima lui nu mai bate.”

Cum era de aşteptat, vocaţia de artist a îndemnat-o să apeleze la muzică pentru a-şi alina suferinţa:

“M-am întors în studio şi am scris cea mai tristă piesă din repertoriul meu.  A fost prima piesă pe care am scris-o pentru acel album.”

Nici soţul lui Beyonce, Jay-Z, nu a fost dornic să discute în mod public despre acest incident. Prima referinţă la adresa sarcinii pierdute de soţia sa a fost făcută în piesa lansată la doar câteva zile de la naşterea lui Blu Ivy, Glory.

Beyonce a vorbit, pentru pelicula biografică, şi despre bucuria maternităţii şi despre bucuria exaltată pe care o resimţi în timpul sarcinii. :

Nu există sentimente pentru a descrie bucuria pe care o simţi când realizezi că o viaţă creşte în tine. Vrei sa îi vorbeşti lumii întregi despre asta.

Artista mărturiseşte că naşterea i-a provocat teamă, însă, în acelaşi timp, că a privit-o ca pe o ocazie pe care Dumnezeu i-a dăruit-o pentru a asista la miracolul vieţii.

Filmul documentar despre îndrăgita vedeta surprinde numeroase momente personale din cariera şi viaţa personală a lui Beyonce şi le promite fanilor o introspecţie în existenţa artistei.


Trailerul documentarului regizat de Beyonce.
 
 

Distribuie articolul: