Într-un bar din Londra, Jay-Z și soțioara, Beyonce, fredonează o piesă în fața lui Adele. Așa a început, cu câteva zile în urmă, una dintre colaborările muzicale de mare calibru ale anului ce vine. Ce pun exact la cale Jay-Z, Beyonce și Adele?

O piesă pe care Jay-Z a scris-o special pentru cele două artiste și pe care, pentru a se asigura că Adela o va accepta, s-a decis să o prezinte personal divei britanice, scrie 1music.ro.

Adele si Beyonce

Pur și simplu Jay-Z și Beyonce au stabilit o întâlnire neoficială, într-un bar, au adus vorba de peisa cea nouă și s-au apucat să i-o cânte lui Adele. Cu Jay-Z interpretând partea de duet a lui Adele.  Momentul a fost probabil teribil de nostim, dar cel mai probabil Adele a acceptat propunerea din motive ceva mai serioase.

Declarațiile celor două soliste de dinaintea momentului londonez sunt foarte pozitive:  Beyonce a declarat că vocea lui Adele este ca și când l-ai asculta pe Dumnezeu, iar Adele a listat-o pe Beyonce ca pe una din artistele ei favorite din adolescență. Cert e că Adele o elogia pe beyonce încă în 2011, atunci când o plasa a doua printre interpretele sale favorite.

 

Distribuie articolul: