Beyoncé vrea să îndeplinești o condiție și te va răsplăti cu bilete gratuite la concertele ei. Pentru următorii 30 de ani!

Beyoncé a anunțat la începutul acestei săptămâni că, împreună cu Jay-Z, oferă bilete gratuite la concertele lor pentru următorii 30 de ani unui fan norocos care este hotărât să-și schimbe stilul de viață și să devină vegan, notează Elle.ro.

Fiind vegană deja de mulți ani, Beyoncé speră să convingă publicul că un stil de viață bazat pe consumul de plante este benefic atât pentru sănătatea lor, cât și pentru cea a mediului. Astfel, alături de soțul ei și de compania 22 Days Nutrition, prin Greenprint Project, oferă bilete la concertele lor pentru următorii 30 de ani, iar cei care doresc să încerce se pot înscrie pe website-ul Greenprint, intrând astfel în cursa pentru premiul cel mare. Câștigătorul va fi ales pe 22 mai, în mod aleatoriu.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

What is your Greenprint? Click the link in my bio for a chance to win tickets to any JAY and/or my shows for life. #greenprintproject

Публикация от Beyoncé (@beyonce)

„Fie că vrei sau nu să adopți un stil de viață bazat 100% pe consumul de plante, realitatea este aceea că știm că putem beneficia de pe urma consumului de legume, de alimente ale Planetei. Alimente care sunt cât mai aproape de natură, acesta este mesajul. Bey este genul de persoană care trăiește să inspire oamenii deci ne-am gândit că este o oportunitate incredibilă de a-i ajuta să trăiască vieți mai sănătoase„, a spus Marco Burges, expertul în nutriție și CEO al 22 Day Nutrition.

Vezi și: Beyonce a făcut publică o nouă fotografie de la reînnoirea jurămintele. Artista a purta o rochie fabuloasă (Foto)

Distribuie articolul: