Frumoasa interpretă fascinează necontenit publicul cu formele sale voluptoase pe care le etalează cu mândrie în timpul concertelor. Acum însă a slăbit datorită unei diete personalizate și a oferit careva detalii.

La talk show-hl american „ Good Morning America ” , Beyonce a declarat că în urma unei cure vegetariene care a durat 22 de zile, numită The 22- Day Revolution, ea a slăbit considerabil. Deși ea nu a spus cu exactitate cu cât a slăbit exact, ea afirmă că n-a fost niciodată cea mai slupă, mereu a încercat să scape de kilogramele în plus și i-a fost foarte greu să găsească ceva care i s-ar potrivi cu adevărat.

Marco Borges este psiholologul care i-a scris lui Beyonce dieta pe bază de plante. Acesta a pornit de la conceptul că poti scăpa sau forma o deprindere timpe de 21 de zile. În cazul cântăreței pe parcursul a 22 de zile ea și-a obișnuit oragnismul să se alimenteze cu numite ierburi care au ajutat-o să- și obțină silueta perfectă. Cu toare acestea, ea a fost și este mândră de formele sale voluptoase pe care le-a moștenit de la mama.

Ea le sfătuiește pe femei să ia decizii nutriționale corecte, pentru o viață mai sănătoasă și energică, sperând că modelul său le va motiva. Tot ce trebuie să faci este să încerci.

Distribuie articolul: